Céges rendezvények

Golfízelítő

Programunk kiváló lehetőséget biztosít céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. A rendezvény során a résztvevők szakképzett oktatóink segítségével ízelítőt kapnak a golf alapjairól és a golf sport szépségéről.
Pályabejárás során lehetőség nyílik a golfpálya megtekintésére, akár golfautóval vagy egy kellemes séta keretében, miközben érdekes információkat hallhatnak a pályáról és a klub életéről.


Golfnap

A hozzánk érkező vendégeket welcome drink-el fogadjuk, majd kezdetét veszi a golfprogram, amely során hosszú ütések és putt gurítások kerülnek elsajátításra okleveles PGA oktatóink segítségével.
Az ebéd, - amely a megrendelő elképzeléseinek megfelelően lehet svédasztalos vagy tányérszervizes- létszámtól függően klubházunk teraszán vagy rendezvénysátrunkban kerül szervírozásra.
Golfpályánk gyönyörű természeti környezetét pályabejárás keretében tekinthetik meg a látogatók, gyönyörködhetnek a páratlan balatoni panorámában és a pálya változatos kialakításában.

A csoportos golfoktatás, pályatúra, játékos házi bajnokság mellett egyéb szabad – és beltéri csapatépítő programokra is készséggel biztosítunk lehetőséget. Kívánság szerint vidám játékokkal, oktatóink trükkös golfbemutatójával gazdagítjuk a
programot.


Vak szlalom: a játékosok 2 fős csapatokban versenyeznek. A bekötött szemű sofőr a társa szavaira hivatkozva teszi meg a szlalom pályát.


Kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén, melyet az Ön igényeihez alakítunk.

 

Galéria