Téli hírlevél


Örömmel értesítjük Önöket, hogy a golfpálya értékesítése hosszú idő után sikerrel járt!


Kedves Klubtagok, kedves Sporttársak!
 
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a golfpálya értékesítése hosszú idő után sikerrel járt! A pálya egy befektetői csoport tulajdonába került, ami garancia arra, hogy az udvari pálya nem kerül azon pályák sorsára, amelyeket már csak a gaz vet fel. Az új tulajdonosok célja a Balaton Golf további minőségi fejlesztése. A tulajdonosváltás a működtetést nem érinti, a menedzsment és a Balaton Golf csapata változatlan marad.
 
Balatonudvari életében 2017-ben új korszak kezdődött. A szemléletváltásnak köszönhetően elértük kitűzött céljainkat. Számos újítással találkozhattak a golfozók idén: a pályát játszhatóbbá tettük, bevezettük a Start Klubtagságot, valamint elérhetővé tettük a footgolfot is.
 
Annak ellenére, hogy a szezon véget ért, a mi munkánk nem áll meg. Fáradhatatlanul dolgozunk, hogy minél magasabb színvonalú és szélesebb körű szolgáltatásokat vehessenek igénybe a jövőben is. Jövő évi árlistánk itt található: 2018 Árlista
 
Akik télen is szeretnék magukat formában tartani, azokat téli greenekkel és 50%-os green fee kedvezménnyel várjuk márciusig! Kérjük, legalább 3 nappal előtte jelezzék szándékukat.
 
A Balaton Golf csapata