Kedves Klubtagok és Sporttársak!


Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a golfpálya életében 2017. Januárjától egy új, vendégbarát korszak veszi kezdetét, olyan mindenki által nagyra becsült munkatársak segítségével, akik a sport szeretetét és a jó közösség kialakítását mindennél fontosabbnak tartják.


Novemberben az állami tulajdonú Kiving Kft. vette át a golfpálya üzemeltetését és személyemet bízta meg a pálya irányításával. Vezetésemmel egy újragondolt golf klub szervezése is folyamatban van. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy különböző kreatív programokkal hangulatos klubéletet hozzunk létre (zenei rendezvények, kártyaparti, borkóstoló, bográcsfőző verseny, irodalmi felolvasó estek, stb.). Tavasztól a gasztronómiai szolgáltatásunk is megújult formát ölt; kedvező árakkal, meglepetésekkel várjuk vendégeinket.

Hosszú évek tapasztalataival és nemzetközi szintéren megszerzett tudásommal és a közreműködő csapatom segítségével legfőbb célunk a balatonudvari golfpálya sikeresebbé és vendégeink számára felejthetetlenné tétele, valamint a pályán végzett átalakításokkal – HCP osztály- és tudástól függetlenül – a golfozók sikeresebb és eredményesebb játéka.

Az új PGA golfiskolát vezetésemmel, megújult formában, az oktatói gárda bővítésével, új oktatási technikák bevezetésével, junior golfozók intenzív képzésével, valamint Németországban nagy sikert aratott kurzusok integrálásával, magasabb színvonalra emeljük.

A jövő szezon éves pályahasználati díja kedvező bruttó 250.000 Ft, amelyből családoknak további kedvezményeket biztosítunk.

További könnyítésekkel szeretnénk kedveskedni golfozóinknak, külön megállapodás szerint lehetőség van részletfizetésre is. A befizetéseket januártól fogadjuk. Akik a 2017-es szezonra a pályahasználati díjat már befizették, kérem, jelezzék a e-mail címen.

2017 márciusi, hivatalos szezonnyitásunktól minden kedves golfozónkat az első játéka alkalmával szerencsehozó ajándékcsomaggal várjuk!

Áldott, Békés Ünnepeket, sikerekben és golfban gazdag Új esztendőt kívánunk!

Jövőre találkozunk!

Üdvözlettel:

ifj. Tringer László

golfpálya igazgató és csapata

 

Balatonudvari, 2016.december 22.

 

Új elérhetőségek:

Telefon: +36 87 549 200,

e-mail balatonudvarigolf@gmail.com